

پس از ساخت محصول مورد نظر و ایجاد سختی کاری های اولیه بر روی آلومینیوم، قطعه مورد نظر باید خدمات پولیش و خدمات آنادایز بر روی آن ها انجام شود که پس از طی تمامی این مراحل باید در انتها برای انجام پوشش دهی نهایی وارد واحد نیتراسیون شوند. این واحد به این صورت عمل می کند که سختی سطح را تا عمقی به اندازه ۲۰۰ میکرون بیشتر می کند.
چگونگی انجام عملیات نیتراسیون
به عملیات نیتراسیون قالب، نیتراته کردن نیز گفته می شود. هدف از انجام این عملیات بالا بردن سختی سطح و افزایش مقاومت و پایداری به سایش است که بر روی قالب ها و قطعات آلومینیومی انجام می شود.
برای انجام این عملیات، نیتروژن های اتمی در دما های پایین به اندازه ۵۲۵ سانتی گراد در سطح نفوذ می کنند و پس از ترکیب شدن با عناصر آلیاژ، سبب ایجاد لایه های سخت و مقاوم نیتریدی می شوند.
به صورت کلی می توان گفت که ترکیب نیترید در اثر واکنش نیتروژن با عنصر های آلیاژی در دمای مورد نظر سبب ایجاد لایه های سخت و بسیار مقاومی بر روی سطح می شوند.
فولاد های آلیاژی مناسب برای انجام عملیات نیتراسیون
انجام این کار برای بسیاری از فولاد ها امکان پذیر است، اما در صورتی که قصد دارید به سختی زیادی در سطح دسترسی پیدا کنید باید توجه داشته باشید که جنس قطعه از فولاد های آلیاژی باید متشکل از عنصر های آلیاژی به مانند آلومینیوم، کروم، مولیبدن و یا آنادیوم باشند. این عناصر در قطعه به دلیل مجاورت با نیتروژن اتمی با آن واکنش می دهند و نیترید های سخت و پایدار را به وجود می آورند.
تولید پروفیل آلومینیوم و فروش آن به مشتری از جمله اقداماتی است که نیاز به مهارت و دقت خاص دارد. سطح پروفیل باید به خوبی مقاوم و با کیفیت باشد که برای انجام این کار باید مراحل مختلفی طی شود. نیرو های آموزش دیده با استفاده از دستگاه های به روز باید اقدام به تولید قطعات با کیفیت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.